Počeo Međunarodni sajam turizma u Novi Sad

Ove nedelje u Novom Sadu organizuje se događaj koji svake godine privuče mnoštvo izlagača iz zemlje i regiona pa je samim tim i jedan od glavnih simbola Novosadskog sajma.

Reč je o Međunarodnom Sajmu turizma koji je počeo danas 17. novembra i trajaće do subote 19. novembra. Na ovogodišnjem Međunarodnom Sajmu turizma učestvuje više od 250 učesnika koji dolaze, ne samo iz Srbije i Crne Gore koja je i ovoga puta zemlja partner, već učesnici iz Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Turske, Rumunije, Kipra, Bugarske, Iraka i Austrije.

Kao i svake godine, posetioce očekuje mnoštvo sajamskih nastupa i propratnih programa poput stručnih skupova, ali i takmičenja profesionalnih kuvara, a ovo je ujedno i sjajna prilika da se, uz sajamski popust, ostvare i neki aranžmani za zimovanje ili letovanje. Radno vreme Sajma turizma je do 10 do 19 časova, a cena pojedinačne ulaznice iznosi 350 dinara. Za grupe veće od 15 osoba, za penzionere i decu od 7 do 12 godina uzaznica iznosi 300 dinara, dok deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Sve kupljene ulaznice ujedno su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri koju je Novosadski sajam organizovao sa izlagačima.

Foto: rtv.rs

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio