Radi se na digitalizaciji biznisa u Subotici

Subotički IT klaster je danas, 24. novembra u hotelu Galerija, po četvrti put organizovao edukativnu konferenciju „IT4business“-a koja je za temu imala „Digitalnu transformaciju biznisa“. Svoje prisustvo na konferenciji je prijavilo oko 80 privrednika iz cele zemlje a predavanja su bila besplatna.

Pokušali smo da se fokusiramo na digitalnu transformaciju biznisa i da razbijemo stigmu koja postoji kod naših privrednika u vezi digitalne transformacije jer smo želeli da im kroz, kroz interesantna predavanja, pokažemo koje su višestruke koristi digitalne transformacije koja je neminovna za sva poslovanja. – izjavio je menadžer IT Klastera Subatica Oliver Guganović i dodao da najviše koristi od ove konferencije imaju privrednici i firme, jer na ovaj način mogu da uvide da digitalna transformacija biznisa unapređuje poslovanje.

Na konferenciji je dat značaj i kako se na pravi način braniti protiv sajber grupa koje, najčešće putem e-maila pokušavaju ugroziti bezbednost poslovanja, a  objašnjeno je i koji emailovi mogu biti maliciozni, a koji su bezbedni.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio