Radno vreme javnih preduzeća 1. novembra

Zbog proslave verskog praznika komunalni otpad iz domaćinstava danas se neće odvoziti. Izuzetak su naselja Bački vinogradi“ i Hajdokovo (sa Nosom) gde će se odvoziti kućno smeće putem žutih džakova. Akcija Jesenjeg odvoženja kabastog otpada odvija se po redovnom rasporedu u Mesnoj zajednici Veliki Radanovcu“. Blagajna JKP Čistoća i zelenilo neće raditi.

Slična situacija je i u JKP „Vodovod i kanalizacija” gde je danas neradni dan.

Fondacija „Subotička Sinagoga“ obaveštava građane da je subotička Sinagoga, danas 1. novembra zatvorena, ali već od srede 02. oktobra radi po redovnom radnom vremenu od 10 do 18 časova.

JKP „Parking“ danas neće naplaćivati parking na celoj teritoriji grada.

Gradska uprava je takođe objavila da će današnji dan biti neradni.

Autobusi „Subotica transa“ u gradskom i prigradskom saobraćaju danas saobraćaju po redu vožnje koji važi za za radni dan.

JKP „Subotičke pijace“ obaveštava građane da će cvetni delovi svih pijaca u gradu koje su pod ingerencijom ovog preduzeća, danas raditi produženo, do 17 časova.

Tokom verskog praznika Svi Sveti upravne kancelarije JKP „Stadion“, stonoteniserska sala, otvoreni bazen „Dudova šuma“ i gradsko strelište danas neće raditi, dok će na sportskim terenima u Prvomajskoj, Hali sportova i Gradskom stadionu biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste. SRC „Prozivka“ radi uobičajeno.

Sve pošte u Subotici i okolini danas rade po redovnom radnom vremenu, izuzetak je jedino pošta 24115 koja se nalazi u Uslužnom centru Grada Subotica, a koji tog dana ne radi.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio