Spartak i Vojvodina podelili bodove u Subotici

Utakmica 18. kola Mocart Bet Super Lige Srbije između FK Spartak Ždrepčeva krv i FK Vojvodina koja se večeras, 5. novembra igrala na gradskom stadionu u Subotici, završena je rezultatom 1:1.

Šef stručnog štaba FK Vojvodina Milan Rastavac ocenio je utakmicu kao „dobru fudbalsku predstavu sa šansama i sa igrom, duelima i svim onim što fudbal čini sadržajnom i lepom igrom“.

S jedne strane fer i sportska borba a sa druge, žao nam je što nismo pobedili, to je utisak koji nosim iz ove utakmice. Mislim da smo u terenu imali više situacija koje smo mogli da iskoristimo i da dođemo do pobede. Spartak znamo da je protiv svake ekipe uspevao da dođe do svojih šansi, nekad je uspevao da ih iskoristi, a nekad ne. Danas su na našu žalost tu šansu uspeli da iskoriste i ona je u mnogome doprinela da ova utakmica završi nerešeno. – izjavio je Rastavac nakon utakmice i dodao da je obračun sa fudbalerima Spartaka Ždrepčeva krv „jedna od utakmica u nizu tokom poslednje nedelje i da o njoj ne može mnogo da se misli i analizira“, jer u kupu Vojvodinu već u sredu 9. novembra čeka Drugo kolo.

Navijači i igrači moraju da se okrenu sledećoj utakmici jer iz te utakmice moramo da ostvarimo što bolji rezultat i prođemo u narednu rundu. – zaključio je Rastavac.

Ljubiša Dunđerski, šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv zahvalio se igračima svog kluba Spartak Ždrepčeva krv i čestitao im na „borbenoj utakmici do zadnjeg atoma snage“.

Danas smo iskoristili šansu koju smo imali a na kraju nas je stativa sačuvala od još jednog poraza, za  koji mislim da bi bio nezaslužen, ako ni zbog čega drugog onda bar zbog angažovanja mojih momaka na terenu. – poručio je Dunđerski i poželeo ekipi FK Vojvodina sve najbolje u nastavku takmičenja.

Šef Spartakovog stručnog štaba poželeo je svojim igračima da se dobro odmore jer ih vrlo brzo, a to je u četvrtak 10. novembra, u Beogradu na stadionu JNA čeka utakmica protiv ekipe Partizana za koju se takođe nada da će biti borbena i sa pozitivnim epilogom kada su bodovi u pitanju.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio