Spartakov severac oduvao košavu u Humskoj – VIDEO

U zaostalom meču sedmog kola Mocart Bet Superlige Srbije fudbalska ekipa Spartak Ždrepčeva krv savladala je juče u Beogradu domaćina, ekipu Partizana rezultatom 1:0 i time Partizan još više udaljila od šampionske titule.

Ekipa Spartaka Ždrepčeva krv od starta je zaigrala agresivno i odlučno, to je taktika koje se ovaj tim drži u poslednjih nekoliko utakmica od kako je klub preuzeo novi šef stručnog štaba Ljubiša Dunđerski i njegovi saradnici. Ova promena u igru Spartaka očigledno daje dobre rezultate jer je prosek u poslednjih pet odigranih utakmica prosek na strani Subotičana.

U utakmici protiv vicešampiona, Spartak je dominirao većinu vremena iako su i crno beli imali nekoliko šansi, što je još više doprinelo uzbuđenju i navijačkoj energiji. Neizvesnost je konačno prekinuta u 87. minutu igre golom Luke Bjelovića čime je Spartak poveo sa 1:0 i taj rezultat zadržao do samog kraja utakmice.

Posle velike pobede nad ekipom Partizana, šef stručnog štaba Spartaka Ljubiša Dunđerski rekao je da su njegovi igrači pokazali veliku disciplinu u igri što je bilo i presudno.

Pokazali smo ono što smo želeli, veliku želju, disciplinu u igri, i na kraju samo nagrađeni sa tri boda u Humskoj – izjavio je Dunđerski i dodao da će ova pobeda biti dalja motivacija za ono što sledi za Spartak Ždrepčeva krv.

Ovo je divna grupa momaka i polako postajemo ono što treba da budemo – naglasio je Dunđerski.

Fk Spartak Ždrepčeva krv u narednom 19. kolu Mozzart bet Super lige Srbije, sa kojom i završava prvi deo sezone, ponovo putuje u Beograd, ali na megdan Voždovcu.

Navijački rečeno, nadamo se da će Plavi golubovi naplatiti putne troškove.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio