Nakon završetka odvoženja kabastog otpada na gradsku deponiju tokom dva meseca, isporučeno je 320 tona otpada

Jesenja akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava završena je 8. decembra, a tokom dva meseca trajanja na gradsku deponiju u Subotici odveženo je 320 tona otpada, poručuju iz JKP “JKP “Čistoća i zelenilo”.

Preko 3285 kubika smeća odneto je iz 839 kontejnera za kabasti otpad a u cilju poboljšanja higijene, u mesnoj zajednici Mala Bosna će se od srede 21. decembra pa do četvrtka 29. decembra deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada. Podela kanti odvijaće se radnim danima od 9 do 14 časova kada je potrebno da, na adresi stanovanja, bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Oni vlasnici koji budu sprečeni, svoje kante moći će preuzeti u prostorijama mesne zajednice, radnim danima od 14 do 18 časova. Za preuzimanje kanti potrebno je priložiti ličnu kartu na uvid. Za izvršenu uslugu, od 01. februara naredne godine, JKP „Čistoća i zelenilo“ će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom, smeće će se odvoziti 4 puta u toku meseca a do 01. februara odvoženje smeća obavlja se po ustaljenom režimu putem tipskih žutih vreća.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio