Novi repertoar u subotičkim bioskopima

Od danas je na programu i novi repertoar subotičkih bioskopa. U bioskopu Eurocinema od 17 časova možete pogledati evropski film srpsko-hrvatske koprodukcije pod nazivom “Da li ste videli ovu ženu”. Od 19 časova prikazuje se američka akciona komedija o najčudnijem Deda Mrazu, pod nazivom “Divlja noć” sa Dejvidom Harburom u glavnoj ulozi. Svi ljubitelji dobre drame od 21 čas mogu pogledati najnovije američko ostvarenje “Vreme Armagedona” sa oskarovcima En Hatavej i Entoni Hopkinsom u glavnim ulogama.

Svi ljubitelji horor filmova moći će da uživaju u ovom žanru u danima vikenda, kada će se od 23 časa prikazivati film “Osmeh”. Ni najmlađi filmofili nisu zaboravljeni, oni tokom subote i nedelje od 11 časova mogu da pogledaju avanturu “Mačak u čizmama – Poslednja želja.” Od ponedeljka 05. decembra u terminu od 21 čas prikazivaće se najnoviji film Rasela Kroua, triler “Poker fejs”.

U Art bioskopu Lifka, od 16 časova i 30 minuta prikazuje se novi animirani film kompanije Volt Dizni pod nazivom “Čudesni svet”. Reč je o filmu koji je uneo totalnu pometnju u sve ljubitelje Diznijevih crtaća jer oni koji su ga pogledali, ili ga mrze, ili ga obožavaju. Volt Dizni kompanija je zbog loših komentara i činjenice da su u mnogim bioskopima gledaoci izlazili već na pola filma, najavila i očekivani gubitak od 100 miliona dolara a o čemu se zapravo radi i da li je “Čudesni svet” zaista toliko loš ili ne, moraćete da odlučite sami i to do subote 03. decembra kada u istom terminu sa projekcijom počinje novi film Antonia Banderasa “Mačak u čizmama – poslednja želja”. U terminu od 18 časova i 15 minuta prikazuje se akciona Deda Mraz komedija “Divlja noć”, a od 20 časova svi koji žele mogu pogledati ruski dokumentarni film “Lastavice Hristove.” Rediteljka filma, Julija Bočarova kaže da je cilj filma bio da “prikaže ne samo razmere sudbonosnih događaja u Crnoj Gori, već da kroz istoriju srpskog naroda i ličnost mitropolita Amfilohija ispriča priču o dubini i lepoti pravoslavne crkve”. Od ponedeljka, 05. decembra film “Poker fejs” prikazivaće se od 20 časova i 15 minuta.

Palićki bioskop Abazija od 18 časova prikazuje dečji film “Čudesni svet” sinhronizovan na mađarski jezik, dok je od 20 časova i 30 minuta na programu film “Vreme Armagedona”. U subotu se od 12 časova prikazije film “Vinski: Nevidljivi super-klinac”, od 13 časova i 45 minuta dečji film “Čudesni svet” sinhronizovan na mađarski jezik a od 16 časova na repertoaru je drama “Vreme Armagedona”. Za nedelju je repertoar bioskopa malo proširen pa od 11 časova i 30 minuta možete pogledati film “Vinski: Nevidljivi super-klinac”, od 13 časova se prikazuje dečji film “Čudesni svet” sinhronizovan na mađarski jezik, dok je verzija na srpskom jeziku na repertoaru od 15 časova i 15 minuta. “Crni panter: Vakanda zauvek”, na mađarskom jeziku, prikazuje se od 17 časova i 30 minuta a termin od 20 časova i 30 minuta rezervisan je za “Vreme Armagedona”. 02. i 03. decembra od 20 časova i 30 minuta u bioskopu Abazija gostuje hrvatska hit predstava “Vla Vla Vlajnad Kabare” koju je napisao i režirao Ivan Leo Lemo.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio