Prijem za novinare u medija centru Gradske kuće

U Media centru Gradske kuće danas, 29. decembra održan je prijem za novinare na kojem su se gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i predsednik Skupštine opštine Subotica Balint Pastor zahvalili medijima na objektivnom i korektnom izveštavanju.

Iza nas je godina velikih izazova, mnogih iskušenja i teških odluka ali godina u kojoj smo pokazali odlučnost i odgovornost u nameri za kvalitetniji život svih generacija naših sugrađana. Okolnosti pod kojima smo radili i postizali dobre rezultate su pandemija COVID 19, ukrajinska kriza, energetska kriza, poremećaj cena ali bez obzira na sve lično sam prezadovoljan postignutim i ostvarenim rezultatima. – izjavio je Bakić uz naglasak da je ovo druga godina za redom u kojoj je postignuta finansijska stabilnost Subotice što je od velike važnosti za direktne investicije našeg grada, po rečima Bakića, „kapije Evrope“.

Predsednik Skupštine grada Subotica Balint Pastor istakao je da su u tekućoj godini odbornici lokalnog parlamenta zasedali ukupno 15 puta, održano je 13 redovnih, 1 vanredna i 1 svečana sednica Skupštine opštine Subotica.

Realizovani su bitni projekti, radilo se na povraćaju stare slave Palića, na očuvanju gradskog jezgra Subotice i razvojnih zamisli svih mesnih zajednica. – istakao je Pastor uz dodatak da je fiunansijska stabilnost svo vreme bila prisutna.

Čelnici su o Novoj 2023. godini poželeli svima „mnogo zdravlja, mnogo sreće i najviše mira za sve“.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio