Vojo Ubiparip posle 10 godina ponovo u Spartaku

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ danas 20. decembra poželeo dobrodošlicu novom starom igra;u Voji Ubiparipu, fudbaleru koji je svoju sportsku karijeru pre više od deceniju započeo upravo u ovom klubu.

Imali smo priliku da igramo zajedno i stvarali smo neke velike i dobre rezultate, pre svega istorijski uspeh, prvi izlazak u kvalifikacije za ligu Evrope. Cenim ga kao čoveka i igrača i mislim da smo dobili jedno pravo pojačanje, nadam se da će vrlo brzo pokazati svoj kvalitet i da će ovom klubu pomoći u misliji koja se zove borba za opstanak – izjavio je Vladimir Torbica, sportski direktor FK „Spartak Ždrepčeva krv“, uz dodatak da je siguran kako će Ubiparip dati sav svoj doprinos da Spartak počne da beleži rezultate koje zaslužuje i da će se uskoro naći na mestu koje mu na tabeli i pripada.

Veliko je zadovojstvo što sam posle 12 godina opet u Subotici, u klubu koji zaista osećam kao svoj klub, gde sam proveo 3 lepe godine, gde sam se formirao kao igrač i drago mi je da sam opet tu, da mogu da prenesem na mlađe momke svoje znanje i iskustvo koje sam stekao igrajući sve ove godine. – izjavio je Ubiparip nakon dolaska u klub i iskazao veliku želju da zaigra sa mlađim igračima čiji je razvojni put on odavno prošao.

Sportski direktor Spartaka se ujedno zahvalio i Branku Saviću, treneru FK „Spartak Ždrepčeva krv“ koji je napustio stručni štab kluba.

To je vrhunski profesionalac sa kojim smo imali lepu saradnju, želimo mu svu sreću u daljim izazovima. – izjavio je Vladimir Torbica.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio