Novo pojačanje Spartaka jedan od željenih u redovima Zvezde

Na samom početku januara, Uprava fudbalskog kluba “Spartak Ždrepčeva krv” angažovala je novo, veliko pojačanje, u pitanju je dvadesetdvogodišnji fudbaler Edmund Addo iz Gane koji je sa Spartakom sklopio ugovor na dve i po godine.

Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Nikola Simović na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba izrazio je svoje zadovoljstvo što je klub potpisao ugovor sa 22-godišnjim Edmundom Addom koji igra na poziciji veznog igrača.

Addo je ogromno pojačanje za naš klub i verujem da će se već tokom priprema potpuno uklopiti u ekipu i pokazati sav svoj kvalitet. Iako nije igrao poslednjih 6 meseci, siguran sam da će brzo ući u formu i pružati dobre partije. Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da dovedemo igrača koji ima 12 utakmica Lige Šampiona, pobedu protiv Reala u Madridu i koji je A reprezentativac Gane, a pritom je veoma mlad i ima ogroman potencijal. – istakao je Simović uz dodatak da je Spartakov cilj da u nastavku sezone pojača borbu za mesto koje vodi u plej of, uz obavezu da se što ranije obezbedi opstanak u ligi.

Edmund Addo izrazio je zadovojstvo što će igrati za FK “Spartak Ždrepčeva krv” i kaže da su ga svi u klubu lepo prihvatili.

Nisam još imao prilike da treniram sa momcima, ali sam na internetu pogledao detalje sa poslednjih nekoliko utakmica. Mislim da Spartak ima kvalitetne fudbalere, zato sam došao da im pomognem. Znam koje su ambicije kluba, nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i zajedno ostvariti ciljeve. – kaže Addo za zvanični sajt FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

Spartakovi fudbaleri otputovali su u Antaliju gde im predstoji nastavak priprema i 4 zakazane prijateljske ukatmice, 13.01. Spartak – Ujpešt (Mađarska), 16.01. Spartak – Sebail (Azerbejdžan), 19.01. Spartak – Fakel (Rusija), 22.01. Spartak – Aktobe (Kazahstan).

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio