Privredna delegacija iz Srbije posetiće Republiku Inidiju od 13. do 17. februara – prijave za učešće u delegaciji do 25. januara

Državno-privredna delegacija Republike Srbije predvođena ministrom privrede Republike Srbije Radetom Bastom, posetiće Republiku Indiju od 13. do 17. februara 2023. godine sa ciljem unapređenja saradnje između Srbije i Indije radi jačanja institucionalnih veza i uspostavljanja direktnih kontakata sa privrednim krugovima u Indiji.

Domaćin državnog dela delegacije je Ministarstvo trgovine i industrije Indije, dok je Konfederacija indijske industrije, kao partner Privredne komore Srbije, domaćin privrednog dela delegacije. U organizaciju posete uključene su i Ambasada Indije u Beogradu, kao i Ambasada Republike Srbije u Nju Delhiju. Programom posete predviđena su tri radna dana u Indiji, tokom kojih je planirano održavanje Poslovnog foruma Srbija-Indija, bilateralni susreti srpskih i indijskih kompanija, kao i radni sastanak srpskih privrednika sa ministrom privrede Republike Srbije i prijem u Ambasadi Repubike Srbije u Nju Delhiju.

Srpske kompanije zainteresovane da uzmu učešće u pomenutoj delegaciji mogu se prijaviti ovde.

U saopštenju Privredne komore Srbije navodi se da su okvirni putni troškovi 2.500 evra i u njih spadaju avio karta, hotelski smeštaj i viza. Prijave se mogu dostaviti najkasnije do srede 25. januara 2023. godine. Sve ostale informacije mogu se dobiti u Privrednoj komori Srbije kod Ivane Bajić, putem telefona 066 875 11 94 ili e-maila: [email protected].

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio