Spartak u nedelju 12. marta gostuje Javoru u Ivanjici u okviru 21. kola SLS

U nedelju 12. februara, na stadionu kraj Moravice u Ivanjici, odigraće se utakmica 21. kola Mocart bet Superlige Srbije na kojoj će domaćin, FK „Javor“ dočekati gostujuću ekipu FK „Spartak Ždrepčeva krv“ iz Subotice. Početak utakmice zakazan je za 14 časova.

rptnboz

Nadamo se da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. „Javor“ je u prvom kolu drugog dela sezone pobedio „Mladost GAT“ i osvojio sva tri boda, za njih je to sigurno bila jedna teška utakmica i sigurno je da nas dočekuju sa velikim samopouzdanjem. Mi smo sa druge strane očekivali mnogo više na utakmici protiv „Čukaričkog“, za nas je to bila dobra utakmica ali smo pali na nekim individualnim stvarima. Ove nedelje smo radili na tim stvarima, analizirali i pričali, kroz treninge rešavali te probleme i nadam se da se te greške neće dešavati ili će se manje dešavati a da nas protivnik ne kazni. – izjavio je Pavićević i dodao da je ekipa „Spartaka“ pozitivno usmerena i spremna, a suparničku ekipu „Javora“ ocenio je kao dobro vođenu, čvrstu ekipu koja se jako dobro transformiše iz odbrane u napad i suprotno.

Moramo da namestimo glave, svesni smo da nas čeka jedana prava takmičarska, teška utakmica sa jako dobrim protivnikom međutim, spremni smo da odgovorimo na najbolji mogući način i gledaćemo da se vratimo sa sva tri boda. – zaključio je pomoćni trener „Spartaka“.

Prvotimac Jovan Marinković izjavio je da će u sutrašnjoj utakmici, ekipa „Spartaka“ pokušati da ponovi dobru igru sa još većim zahtevima, trkom, htenjem i borbom.

rptnboz

Čeka nas težak teren i dobar protivnik, daćemo sve od sebe da smanjimo greške na minimum i nadam se da pobeda neće izostati jer smo u takvoj situaciji da moramo u svakoj utakmici ići na pobedu. – poručio je Marinković dodajući da je fudbal takva igra gde se nekada izgubi a nije trebalo ili se dobije a nije zasluženo.

Utakmicu sa Čukaričkim smo arhivirali i analizirali, sada smo usmereni ka „Javoru“, raspoloženje je na visokom nivou tako da u Ivanjicu idemo da dobijemo utakmicu. – zaključio je Jovan Marinković.

Osvrćući se na povrede igrača, pomoćni trener Savo Pavićević je izjavio:

Golman Manojlović ima povredu leđa, želimo mu brz oporavak a što se tiče Bursaća, to je jedan talentovan golman koji će sigurno biti od pomoći. Na Tumbasovića se ne može računati jer ima povredu kuka, a novi igrači u timu će se sigurno truditi da ostvare što bolji učinak. Fali nam jedna pozitivna utakmica da se ekipa namesti i onda mislim da će sve krenuti u dobrom pravcu. – poručio je Pavićević uz naglasak da ekipa FK „Spartak Ždrepčeva krv“ sutra ide da se bori u jednom fudbalskom ratu koji će se truditi da materijalizuje u svoju korist.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio