Oštro saopštenje FK Spartak Žk povodom nedosuđenog penala u Ivanjici – VIDEO

Povodom događaja sa utakmice koja se igrala u nedelju, 12. februara u Ivanjici, u sklopu 21. kola Mozzart bet Superlige Srbije, između domaćina FK „Javor“ i ekipe FK „Spartak Ždrepčeva krv“, subotički klub je na svojim oficijelnim stranicama društvnih mreža objavio saopštenje za javnost u kojem se navodi da je prema njima ponovo učinjena nepravda.

Na gostovanju u Ivanjici, naš klub je ponovo oštećen i to situacijom iz 26. minuta prvog poluvremena, pri rezultatu 0:0, kada nije dosuđen očigledan kazneni udarac za naš tim zbog jasnog i namernog igranja lopte rukom igrača domaće ekipe br. 9 unutar svog kaznenog prostora. Za sve prisutne na stadionu, to je bio očigledan kazneni udarac, osim za glavnog sudiju utakmice. – kaže se u saopštenju “Spartaka” uz podsećanje da je i u prvom delu sezone klub na sličan način nekoliko puta oštećen, pre svega na utakmici protiv još jednog direktnog konkurenta za opstanak – lučanske Mladosti, kada takođe za “Spartak” nije dosuđen očigledan kazneni udarac pri rezultatu 0:0.

Posle ovog kola i još jedne kardinalne greške na našu štetu, jasno nam je da se ništa ne dešava slučajno, te da je očigledna namera da se naš tim izbaci iz lige. – dodaju iz “Spartaka”.

Ovaj prvoligaški klub svoju tvrdnju potkrepljuje i činjenicom da je u tekućoj sezoni protiv “Spartaka” dosuđeno 7, a u njihovu korist svega 1 kazneni udarac. Po toj statistici “Spartak” je tim sa najneravnopravnijim tretmanom u odnosu na ostale timove, što svakako nije slučajnost.

Ponavljamo da na nepravdu nećemo ćutati, i da ćemo se svim silama boriti protiv nečasnih radnji! –  poručuju iz FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio