3.kolo „Lige Nade“ u Sremskoj Kamenici u tajlandskom boksu obeležili i takmičari iz kluba Top Fighter iz Subotice

U subotu 11. februara, u Sremnskoj Kamenici, održano je 3. kolo “Lige Nade”, takmičenja u tajlandskom boksu. Organizator takmičenja bio je Muaythai savez Srbije, a učešće je uzelo 13 klubova i 20 takmičara. Subotički klub “Top Fighter” nastupio je sa tri takmičara, borili su se Stefan Repčen u pionirima, Nikola Lončar u juniorima i Nikola Kolar u seniorima.

Najuspešniji je bio Nikola Lončar koji se, u seniorskom meču, borio u kategioriji do 77 kilograma gde je i ostvario pobedu na poene. Lončar je ujedno proglašen i za pobednika u meču dana. Naredni dan pružio je takođe vredno iskustvo za sve borce jer je u nedelju 12. februara, takođe u Sremskoj Kamenici, organizovan seminar u tajlandskom boksu. Seminar je držao Fabio Pinca, renomirani borac, prvak sveta u raznim profesionalnim kik boks organizacijama, koji je svoj zanat pekao baš na Tajlandu, boreći se sa najvećm borcima.

Srpski borci imali su priliku da uče o tehnici klinča, stilu i načinu borbe u tajlandskom bosku, a najveći utisak na ovom radnom seminaru pružila je činjenica da je mentor radio sparingovanje sa našim sportistimsa, učesnicima seminara.

Sledeći veliki meč za subotičke borce biće u subotu 18. februara kada će se u Bečeju održati Prvenstvo Vojvodine, disciplina K-1 za sve starosne kategorije. u muškoj i ženskoj konkurenciji.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio