BizKod takmičenje za programere i ekonomiste 18. i 19. marta u Subotici

BizKod je takmičenje za programere i ekonomiste, namenjeno studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija i Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Ove godine održava se po sedmi put, u organizaciji Inspira grupe, 18. i 19. marta u formi hakatona. Timovi će tokom 24 sata nastojati da reše programerski ili poslovni problem koji im zadaju mentori iz Inspira grupe. Da je njihova ideja dovoljno dobra i primenjiva u poslovnoj praksi, moraće da uvere i žiri, a na kraju će biti proglašeni i pobednički timovi koje očekuju i lepe nagrade. Neophodno je da svaki tim ima 4 člana, a pravo učešća imaju svi studenti druge, treće i četvrte godine, i master studija sa pomenutih škola, Ekonomskog fakulteta u Subotici i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici.

Broj timova koji mogu da učestvuju je ograničen, zbog toga će prijave proći kroz proces selekcije. Prijave traju do 26. februara a svi zainteresovani studenti koji ispunjavaju uslove mogu se, sa svojim timom prijaviti putem sajta www.bizkod.rs.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio