Dva pojačanja za nastavak prvenstva u ŽFK Spartak

Ženski fudbalski klub “Spartak” obaveštava sve ljubitelje fudbala da pripreme za nastavak sezone i dalje traju ali se očekuju i dva pojačanja. Bivše standardne fudbalerke Spartaka i ljubimice domaćih navijača ponovo će zaigrati u subotičkom fudbalskom klubu “Spartak”.

Naime, do ponovne saradnje, na obostrano zadovoljstvo, je došlo nakon što je Sara Pavlović završila internacionalni aganžman sa Norveškim “Avaldsnesom” a Milica Kostić sa Švedskom “Eskilstuna United-om”. Milica i Sara su standardne članice ženske A reprezentacije Srbije. Iz ovog kluba poručuju da je u toku i pojačavanje redova seniorskog tima. – ŽFK Spartak je započeo proces reforme-podmlađivanja tima za budućnost. Plavo belo jato će pojačati Anđela Marković, Aleksandra Gajić i Nađa Uvalin koje su rođene 2006. godine i Milica Gaković koja je godinu dana mlađa. One su se u prošloj sezoni kalile u superligaškom takmičenju sa ekipom ŽFK Spartak doo i svojim igrama se nametnule seniorskom timu šampiona Srbije. – kaže se u saopštenju kluba.

Takođe na skoro sprovedenim pripremama u Antaliji, ove fudbalerke su, sa seniorskim timom, odradile odlične pripreme i izborile se za svoje mesto u šampionskom timu. Anđela, Aleksandra, Milica i Nađa su standardne članice ženske fudbalske reprezentacije Srbije do 17 godina. Prelaskom 4 igračice u seniorski tim, „B“ tim ŽFK “Spartak” je pojačan sa tri iskusne igračice iz „A“ tima: Dajanom Mihajlović, Jelenom Šever i Milanom Golubović koje će u prolećnom delu sezone pojačati ŽFK “Spartak doo”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio