Festival ljubavi i vina u Gradskoj kući u Subotici, u utorak 14. februara

U utorak, 14. februara, u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19 časova i 30 minuta održaće se 22. po redu „Festival ljubavi i vina“. Festival organizuje akademsko kulturno – umetničko društva „Su Lola“ pod pokroviteljstvom Grada Subotica.

Prema rečima organizatora, ova dugogodišnja tradicija je sjajna prilika da svi ljubitelji vina i ljubavi proslave Svetog Valentina, dan zaljubljenih i Svetog Trifuna, zaštitinka vinogradara.

I ove godine želimo dati prednost mladima da pokažu svoj talenat i dar. Obezbeđeni su kvalitetni kantautori i umetnici a tragamo i za novim uspešnim ljudim u sferi umetnosti i muzike, kao što su Dule Svilar, Mirna Radulović, Roža Magdolna i ostali koji su napravili zadivde karijere. – izjavio je Aleksandar Toković, osnivač festivala koji će i sam uzeti učešće u programu.

Veliki broj gostiju i ove godine doprineće sjajnoj atmosferi, a jedna od njih je član Narodnog pozorišta, Ana Petričević, sopran iz Beograda koja će nastupati uz pratnju Mihajla Otaševića i izvesti vinsku pesmu iz opere Travijata, potom studio estradnog plesa „Mon Miraž“, Antonija Dulić Piuković, Robert Đivanović i Janoš Bagi koji će izvesti numeru „El kondor pasa“,  Srđan Đuričić iz Vrbasa, „Fusnote“ iz Odžaka, Veljko Tomašević iz Sremske Mitrovice, Ivan Leščešen iz Kule, Tamara Babić iz Subotice, Branislav Jovanović iz Niša, Zoran Cinašek iz Ljubljanje i mnogi drugi izvođači.

Samo jedne godine nismo imali izvedbu u Gradskoj kući, zbog korone, zato pozivam građane i sve ljubitelje ljubavi i vina da dođu 14. februara u Gradsku kuću i doprinesu tom danu Svetog Valentina i Svetog Trifuna i možda izraze želju da i oni sledeće godine nešto otpevaju na tom festivanu – rekao je Stevo Bardak, reditelj festivala.

Ulaznice se u preprodaji mogu nabaviti u kafeu “Bodiš”, a na sam dan festivala u foajeu Gradske kuće. Cena ulaznica iznosi 500 dinara, odnosno 400 dinara za pomoćna sedišta.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio