FK Spartak je u poslednjim danima prelaznog prdsatavio dva nova igrača

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ predstavio je danas dva nova igrača, pojačanje u svojim redovima koje bi Spartaku trebalo da osigura postizanje još boljih rezultata. U pitanju su dvadesettrogodišnji David Dunđerski i godinu dana mlađi Nikola Bursać.

Sportski direktor FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Vladimir Torbica rekao je da je Dunđerski pre godinu dana je napustio klub ali da je sada sklopio ugovor na dve i po godine i da će igrati na poziciji desnog beka.

Očekujemo da će već na prvom nastupu pokazati šta ume i opravdati očekivanja stručnog štaba, da će se što pre uklopiti u novi sistem rada i pomoći klubu u ostvarenju ciljeva. – izjavio je Torbica.

– Kao i u prošlom mandatu, uvek cu dati od sebe 200%, kako na treningu tako i na utakmici, i ako Bog da, da se radujemo već u nedelju u Ivanjici. – dodao je David Dunđerski rešen da zauzme bilo koju poziciju na terenu, koju klub bude tražio od njega.

Nikola Bursać je rođen 2001 godine, i prema rečima Vladimira Torbice, dolazi na pozajmicu do leta, iz fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole da bi pojačao konkurenciju na golu.

Čast mi je biti deo ovakvog kluba sa velikom fudbalskom tradicijom. Nadam se da ćemo se već za vikend vratiti sa pozitivnim rezultatom. – izjavio je Bursać misleći na utakmicu 21. kola Superlige Srbije u kojoj „Spartak Ždrepčeva krv“ gostuje u Ivanjici domaćinu, FK „Javor“. Početak utakmice zakazan je za 13:00 časova.

Dolaskom ova dva igrača, Spartak je kompletirao svoj tim sa kojim se nada da će ostvariti svoje ciljeve iako, prema rečima sportskog direktora Vladimira Torbice, uvek postoje eventualno novi dolasci.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio