Fk Spartak predstavio tri nova igrača pred početak prolećnog dela prvenstva SL Srbije

Uprava fudbalskog kluba „Spartak Ždrepčeva krv“ predstavila je u petak 3. februara 3 nova igrača, pojačanja za koje se nada da će pomoći Spartaku u ciljevima koji su zacrtani za ovu sezonu. Novi igrači su Dženan Bureković, rođen 1995. godine koji igra na poziciji levog boka i ostaje u klubu do leta, potom Marko Bugarin rođen 1999. godine koji igra na poziciji odbrambenog igrača i sa kojim je ugovor potpisan na 3,5 godine, i najmlađi među njima, Kwaku Bonsu Osein, igrač iz Gane rođen 2000. godine, koji igra na poziciji bočnog napadača i takođe ostaje u klubu 3,5 godine.

Nakon zvaničnog predstavljanja od strane sportskog direktora FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Vladimira Torbice, Dženan Bureković se zahvalio predsedniku Spartaka i stručnom štabu na poverenju, istakavši kako se nada da će  –svojim igrama doprineti klubskim rezultatima i pomoći Spartaku da ostvari zacrtane ciljeve. Reči zahvalnosti prema klubu imao je i Marko Bugarin koji je još dodao: Svi znamo kakvu Spartak ima tradiciju i koliki niz godina su u Superligi, pokušaću da na terenu zadobijem poverenje i trenera i svojih navijača. Podršci navijača nada se i novi Spartakov fudbaler Kwaku Bonsu Osein koji nije mogao sakriti svoje uzbuđenje što će danas, po prvi put zaigrati za Spartak i upoznati Spartakove najvijače.

Nadamo se da će Spartakovih fanova na budućim utakmicama biti što više i da će verni navijači iz našeg grada doći da podrže svoj klub, i svojim navijanjem pomognu Spartaku da dođe do što većeg broja bodova, što je ujedno, po rečima sportskog direktora Vladimira Torbice, i „najveći imperativ Spartaka u svakoj utakmici.“

Prva prilika da vidimo Spartakove igrače i na delu, biće utakmica 20. kola Superlige Srbije u kojoj subotički klub na Spartakovom stadionu dočekuje ekipu Čukaričkog iz Beograda, danas, 04. februara sa početkom u 18 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio