Fk Spartak u Subotici porazom otvorio nastavak prvenstva

U subotu 04. februara u Subotici odigrana je uzbudljiva utakmica 20. kola Superlige Srbije, između FK „Spartak ždrepčeva krv“ i FK „Čukarički“ iz Beograda. Domaćin je izgubio rezultatom 1:3.

Gol za „Spartak“ dao je Srđan Hrstić u 74. minutu dok su strelci „Čukaričkog“ bili Luka Adžić u 16. minutu, Vladimir Lučić u 83. minutu i Stefan Tomović pre samog kraja, u 93. minutu.

Pomoćni trener FK „Čukarički“, Milovan Sikimić izjavio je nakon utakmice da klub može biti zadovoljan rezultatom. – Imali smo plan koji smo ispunili, „Spartak“ je pokazao da je veoma rapoložen za igru i da voli da ima loptu u posedu. Međutim, iskorili smo situacije iz kontri i polukontri i možemo biti zadovoljni rezultatom. – istakao je Sikimić.

Utakmicu između „Spartaka“ i „Čukaričkog“ pomoćni trener domaćeg tima, Savo Pavićević ocenio je kao dobar, takmičarski meč i čestitao je protivničkoj ekipi na tri osvojena boda.

U utakmicu smo krenuli i ušli onako kako smo se i dogovorili, u dobrom ritmu. Ova utakmica nam daje za pravo da se nadamo da će biti bolje, jer smo igrali dobar fudbal, imali smo polušanse kod 0:1 za protivnika, ali i induvidualne greške u defanzivnoj liniji koje su se desile, a ovako kvalitetan protivnik to ne propušta. – izjavio je Pavićević i dodao da će budući cilj fudbalera „Spartaka“ biti da, nakon šesnaesterca, ne komplikuju mnogo situaciju, već da što pre dođu do šuta.

Priliku za pokazivanje FK „Spartak Ždrepčeva krv“ imaće u narednu subotu, 11. februara kada će u Ivanjici gostovati „Javoru“.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio