Novi repertoari u subotičkim bioskopima za naredne dane

Svi subotički bioskopi startuju sa novim repertoarom filmova a nekoliko ostvarenja iz tekuće nedelje moći ćete pogledati i u narednoj.

U bioskopu Eurocinema, u terminu od 17 časova, do 15. februara možete pogledati porodičnu avanturu „Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“. U terminu od 19 časove startuje novi film, izazovna komedija i poslednji deo trilogije „Čarobni Majk: Poslednji ples“. Nakon duže pauze, Čarobni Majk ponovo izlazi na pozornicu a svi ljubitelji ovog serijala filmova moći će da gledaju ples Čaning Tejtuma i Selme Hajek. U terminu od 21 čas, do kraja nedelje, možete pogledati dramu Siniše Cvetića pod nazivom „Usekovanje“. Od ponedeljka 13. februara u ovom terminu startuje novi film – drama „Alkaras“, film koji je dobitnik Zlatnog medveda za najbolje delo na Berlinalu 2022. godine.  Termin od 23 časa rezervisan je za američki horor – triler “Posvećenje zla”. U danima vikenda, od 11 časova, mališani mogu pogledati animirani film “Meda sa severa 4: Porodično putovanje”.

Art bioskop Lifka takođe startuje sa novim reprtoarom zanimljivih filmova. U treminu od 16:30h, do srede 15. februara, prikazuje se američki film “Lil, Lil, krokodil”. Reč je o delu koje je zasnovano na književnom serijalu Bernarda Vabera i predstavlja kompjuterski generisanu, animiranu, muzičku komediju. Od 18:30h prikazuje se domaći ratni film “Oluja”, priča o događajima koji su prethodili, a i onim tokom same agresije hrvatsko-muslimanskih snaga uz pomoć NATO pakta. Od 21 čas svi koji žele mogu pogledati domaći film “Usekovanje”, debitantski film Siniše Cvetića koji predstavlja portret jedne porodice i njene crne ovce – najmlađeg člana. Iz Art bioskopa Lifka poručuju da se uskoro mogu očekivati i filmovi: “Brzina metka”, “Spajdermen: Put bez povratka” i “Pozivnica za pakao”.

Palićki bioskop Abazija svojim posetiocima takođe je pripremio uzbudljiv repertoar filmova. Od 16 časova prikazuje se hrvatska drama “Sigurno mjesto” u kojoj reditelj i scenarista Juraj Lerotić glumi samoga sebe. Od 18 časova možete pogledati francusku avanturu o dva najpoznatija Gala, naravno reč je o filmu “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” a od 20 časova prikazuje se domaće ostvarenje “Usekovanje”. U danima vikenda repertoar bioskopa je proširen pa se od 12 časova prikazuje animirani film za mališane, “Meda sa severa 4: Porodično putovanje”, od 13:30h pogledajte švedsku porodičnu komediju “Eva i Adam”, od 15 časova prikazuje se “Avatar – put vode”, od 18:30 prikazuje se avantura Gala i Rimljana, “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” a od 20 časova i 30 minuta domaći film “Usekovanje”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio