Plavi golubovi rešeni da uzmu sva tri boda u Subotici protiv Novog Pazara

Na Gradskom stadionu u Subotici, sutra 01. marta, u okviru 24. kola Mocart Bet Super lige Srbije Fk „Spartak Ždrepčeva krv“ ugostiće ekipu FK „Novi Pazar“. Početak utakmice zakazan je za 16 časova.

U osvrtu na utakmicu iz prethodnog kola, pomoćni trener Savo Pavićević rekao je da je Spartak, na teškom gostovanju protiv TSC-a uspeo da osvoji bod.

Zadovoljni smo jer prvo poluvreme nismo bili na nivou na kome treba da budemo, bilo je dosta indivudualnih propusta koji su nas koštali dva gola. Nadamo se da će sutra biti mnogo veća disciplina i odgovornost a samim tim i borba. – rekao je Pavićević.

Spartakov pomoćni trener okarakterisao je protivničku ekipu Novog Pazara kao kompaktnu i agresivnu ekipu sa mnogo dobrih individualaca.

To je ekipa koja diše zajedno i sigurno je da nas sutra očekuje borba svih 90 minuta. Nadam se da ćemo pobediti, samo na pobedu mislimo, o drugim stvarima i ne razmišljamo. – optimistično je izjavio Pavićević koji je ujedno pozvao i sve Subotičane, publiku i navijače, da dođu na stadion i pomognu Spartaku u ostvarenju što boljeg rezultata.

Istu poruku imao je i Edmund Addo, fudbaler iz Gane koji od januara ove godine igra za Spartak.

Po pitanju trenutnog plasmana, pomoćni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Savo Pavićević smatra da Spartaka ne zaslužuje trenutno 14 mesto na listi jer je u pitanju ekipa koja, prema njegovim rečima, vredi i može mnogo više.

Njima fali samopouzdanja ali što se tiče kvaliteta onu su svi kvalitetni igrači i to su pokazali bezbroj puta, jednostavno nekad se uđe u lošu seriju. – istakao je Pavićević i dodao da bod protiv TSC-a može biti nagoveštaj nečeg pozitivnog.

Svaka kupljena karta za prethodnu utakmicu protiv Partizana ujedno je i karta za slobodan ulaz na utakmicu sa Novim Pazarom. Sačuvanu kartu potrebno je odneti u prostorije JKP „Stadion“ u Hali sportova i tamo je zameniti za ulaznicu za utakmicu protiv FK „Novi Pazar“.

Foto: Mikiko Ishikawa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio