Rasvetljena otmica osamnaestogodišnjaka u Novom Sadu

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljena je otmica osamnaestogodišnjeg mladića i uhapšena su četvorica osumnjičenih za ovo krivično delo.

Juče ujutru, oko 3:30 časova, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina. Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane, dvadesetogodišnjake M. R. (2003), S. B. Đ. (2003),  G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka. Licima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, a osumnjičeni maloletnik biće priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane.

Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnosti koje bi, na bilo koji način, mogle da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje – poručio je ministar Gašić.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio