Spartak protiv TSC-a traži sva tri boda

Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ će u subotu 25. februara gostovati u Bačkoj Topoli gde će u okviru 23. kola Mocart Bet Super lige Srbije igrati protiv domaćina, bačkotopolskog FK „TSC“. Početak utakmice zakazan je za 16 časova na TSC Areni.

Za „Spartak“ ovo predstavlja veoma važnu utakmicu, a pomoćni trener Savo Pavićević kaže da je protivnički tim sačinjen od dobrih igrača.

To je jedan jako dobro namešten tim, u dobrom su naletu sa dobrim rezultatima, mi smo u nekoj drugačijoj situaciji ali svesni smo snage TSC-a, analizirali smo i radili, sutra ćemo sigurno izaći jako agresivno i daćemo maksimum jer nam je svaki bod preko potreban. – poručuje Pavićević.

Povređenih u timu trenutno nema i na raspolaganji su svi igrači, čak i Dženan Bureković i Abraham Moris, a pomoćni trener FK “Spartak Ždrepčeva krv“, Savo Pavićević kaže da se nada da će Spartak sutra biti tim koji će slaviti.

Nismo imali sreće da uzmemo bodove u proteklim utakmicama ali mislim da smo lepo i dobro igrali, da smo disciplinovani igrači i da ćemo sutra uspeti uzeti bodove u Topoli. – zaključuje odbrambeni igrač Spartaka, Vladimir Vitorović.

Foto: Mikiko Ishikawa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio