Spartak u 20. kolu SL Srbije dočekuje Čukarički 4. februara u 18h na Gradskom stadionu u Subotici

Prvu utakmicu u nastavku sezone, u okviru 20. kola Superlige Srbije, FK „Spartak ždrepčeva krv“  igraće protiv FK „Čukarički“, danas, 04. februara na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom u 18 časova.

Dolazi nam u goste dobro organizovana i nadasve ofanzivna ekipa sa dosta dobrih pojedinaca. – izjavio je Ljubiša Dunđerski, šef stručnog štaba FK Spartak koji je dodao da je priprema u proteklih mesec i po dana urađena na vrhunskom nivou, igrači su maksimalno ispoštovali dogovore i zahteve pa su svojim odnosom prema radu i zahtevima koji su se našli pred njima učinili da se i on oseća srećniji, motivisaniji i ubeđeniji da će ova polu sezona Spartaku doneti mnogo više budova.

Ekipa Čukaričkog je ekipa koja je iznela cilj da budu treći na tabeli u ovoj sezoni. Ali i mi smo odradili sasvim dobre pripreme u Turskoj, imamo razlog za optimizam tako da ćemo pred našim navijačima izaći motivisani da uzmemo sva tri buda – istakao je Nikola Srećković, prvotimac Spartaka sa srećnim brojem 7 na leđima i dodao da bi dobro odrigrana utakmica mogla uvesti Spartak u mirnu luku.

Srećković je kao kapiten tima, ocenio i da su pripreme u Antaliji bile na vrhunskom nivou, da su se novi igrači lepo uklopili u tim i da su prihvaćeni na pravi način ali i to da ipak ima razlike u pripremnim utakmicama i utakmicama u kojima se igra za bodove u Superligi.

Igrači nisu dovedeni na dan, dva ili tri, skauting služba je dobro odabrala koji će igrači ubuduće igrati za Spartakov prvi tim. Neki od njih sutra će biti na terenu ali to su normalni momci koji su došli u normalnu ekipu kako bi pojačali konkurenciju postojećih igrača. – naglasio je Dunđerski a ostaje nam da vidimo koji će to igrači konkurisati u prvih 11, na današnjoj utakmnici protiv Čukaričkog.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio