Spartak u Subotici dočekuje Partizan u 22. kolu SLS

Na gradskom stadionu u Subotici sutra 19. februara, sa početkom u 17 časova , igra se utakmica 22. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina, FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i gostujuće beogradske ekipa FK “Partizan“.

Igrači su svesni situacije u kojoj se nalazimo i mislim da će dati sve od sebe da izađemo iz rezultatske krize. U goste nam dolazi ekipa koja je pre 7 dana odigrala katastrofalnu odbranu ali to ne sme da nas zavara uopšte. Bio to „Partizan“ ili bilo ko drugi, „Saprtak“ sutra mora da ide na pobedu ili da bar uzme neki bod jer nezasluženo nismo uzeli nijedan u ova dva kola, što se videlo i po igri ekipe. „Spartaku“ gori i „Spartak“ mora svaku utakmicu da ide na karakter i uzimanje bodova i ubeđen sam da će to da se desi već od sutra. – izjavio je Ljubiša Dunđerski, šef strtulnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ pred sutrašni duel sa „Partizanom“ uz komentar da su analiza sutrašnje igre i treninzi odrađeni i da „Spartak“ sutra može imati samo bodivni teret, a nikako teret igara i toga ko dolazi u goste.

Nismo zaslužili da ne uzmemo nijedan bod što je mogao da vidi svako ko je gledao utakmice – rekao je „Spartakov“ prvotimac, Petar Stanić uz dodatak da je „Partizan“ ekipa koja zaslužuje poštovanje i to što su prošlo kolo „kiksnuli“, domaćoj ekipi ne treba ništa da znači. – Mi smo njima uzeli 3 boda na stadionu JNA, zašto im ne bismo uzeli i ovde, u Subotici, gde i bolje igramo – naglasio je Stanić uz komentar da naš, subotički tim pre svega mora da se osvrne na sebe i svoju igru, a ne na protivnika.

Karte za ovaj veliki duel između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK “Partizan“ mogu se kupiti na dan ukatmice, od 15 časova kada se otvaraju kapije stadiona, a njihova cena je, za zapad 450,00 dinara, istok 400,00 dinara, jug takođe 400,00 dinara i sever 250,00 dinara dok su karte za decu do 5 godina starosti 150,00 dinara. Pošto nas, prema najavama meteorologa, i sutra očekuje lep i topao dan biće to odlična prilika da ga provedete na “Spartakovom” stadionu i podržite naše fudbalere u ovoj odlučujućoj utakmnici.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio