U subotičkim bioskopima prikazuje se nov repertoar filmova.

U bisokopu Eurocinema od danas 23. februara pa do 01. marta, u terminu od 17 časova prikazuje se nova animirana avantura „Vatreno srce“, priča o devojčici želi da pođe stopama svoga oca i postane prva žena vatrogasac na svetu. Od 19 časova prikazuje se evropski film „Magnetna rezonanca“, drama koja je prošle godine premijerno prikazano na Kanskom festivalu.

Nakon drame, malo čudnih trilera i horora, tek izašlih iz Holivudske produkcije. Triler „Medved na kokainu“ možete da pogledate od 21 čas, a ako vam sam naziv nije bio jasan, priča prati izmišnjeli tok radnje koji je inspirisan stvarnim događajem, medveda koji naiđe na velike količine kokaina, predozira se i krene u krvavi pir. Ovaj film je jedno od poslednjih ostvarenja u kojem glumi čuveni glumac Rej Liota a pored njega, u filmu se sa medvedom bori i poznata glumica Keri Rasel. Ako mislite da je ovo čudan i nesvakidašnji film, ostanite i na projekciji od 23 časa kada se prikazuje igrani film o Vini Pu medvedu, pod nazivom „Vini Pu, krv i med.“ U ovom hororu i dalje se pojavljuju Kristofer Robin, Tigar, Vini Pu meda, Piglet i magarac Ior ali ovoga puta, izgledaju i ponašaju se kao da su došli iz najgorih noćnih mora. Tokom vikenda, od 11 časova, možete pogledati i animiranu avanturu „Moja vila šeprtlja“.

U Art bioskopu Lifka takođe se prikazuju novi, zabavni filmovi. U treminu od 16 časova i 30 minuta, prikazuje se američki film “Lil, Lil, krokodil”. Reč je o delu koje je zasnovano na književnom serijalu Bernarda Vabera i predstavlja kompjuterski generisanu, animiranu, muzičku komediju. Od 19 časova možete pogledati komediju “Čovek po imenu Oto”, priču o mrzovoljnom komšiji kojem ceo svet smeta. Glavna uloga poverena je Tom Henksu i to je dovoljan razlog da pogledate ovaj film i dobro se nasmejete. Od 21 čas prikazuje se uzbudljiv akcioni film “Brzina metka” a glavne uloge tumače oskarovci Bred Pit i Sandra Bulok. Iz Art bioskopa Lifka poručuju da se uskoro mogu očekivati i filmovi: “Film o Vitni Hjuston”, “Spajdermen: Put bez povratka”, “Pozivnica za pakao” i “Tamo gde rakovi pevaju”.

Palićki bioskop Abazija svojim posetiocima takođe je pripremio uzbudljiv repertoar filmova. Od 18 časova možete pogledati najnoviju Marvelovu priču “Antmen i Osa: Kvantumanija 3D”, a od 20 časova i 15 minuta isti ovaj film možete pogledati i na mađarskom jeziku. U danima vikenda repertoar bioskopa je proširen pa se od 12 časova prikazuje i animirani film za mališane, “Meda sa severa 4: Porodično putovanje”, od 14 časova pogledajte animiranu avanturu “Moja vila šeprtlja”, od 16 časova prikazuje se novi animirani film “Vatreno srce”.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio