Uhapšenima pronađena droga i oružje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su I. L. (1998), S. Đ. (2003) i A. A. (2003) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U kući I. L. pronađeno je više paketa sa oko šest kilograma marihuane, digitalna vagica i pištolj sa municijom, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana koji su koristili S. Đ. i A. A. pronašla 20 paketića sa oko 700 grama marihuane, paketić sa oko 17 grama kokaina, manju količinu amfetamina, nekoliko tableta ekstazija i lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i dve digitalne vagice. Takođe, nađen je i gasni pištolj koji, kako se sumnja, pripada S. Đ, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio