Besplatne kante za odvoženje smeća u Bačkim Vinogradima

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane MZ „Bački Vinogradi“ da će od 13. do 28. marta tekuće godine ovo Javno komunalno preduzeće deliti besplatne tipske posude (kante) za odvoženje otpada.

Podela tipskih posuda (kanti) će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. “Čistoća” apeluje na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti a građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji MZ „Bački Vinogradi“, radnim danima u periodu od 13. do 28. marta, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu, počevši od 01. aprila, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u maju tekuće godine a do tada, smeće će se odvoziti po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće. Počev od 01. aprila smeće će se odvoziti svakog utorka, saopštavaju iz ovog preduzeća.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio