Drugo kolo bokserske lige Vojvodine održano je u Šidu

Takmičari Kik boks kluba „Top Fighter“ učestvovali su u Šidu na 2. kolu Regionalne lige Vojvodine u boksu nastupajući za bokserski klub „Sloven“ iz Rume.

Posebno uspešan bio je debitant Stefan Repčen koji se takmičio u pionirima, u kategoriji do 37 kg. Repčen je, nakon pobede nad Somborcem, proglašen i za najboljeg pionira na takmičenju. Pobedu je ostvario i omladinac Milan Bogavac u kategoriji do 71 kg koji je prekidom savladao svog protivnika iz Bijeljine. Senior Aleksa Kečenović u kategoriji do 71 kg je, po mišljenju trenera Alena Heralića, odradio dobar javni sparing sa sugrađaninom iz Spartaka i stekao iskustvo više. Borci Nikola Kolar i Nikola Lončar se nisu takmičili jer nisu imali protivnike.

Zadovoljan sam učešćem na takmičenju, dva moja borca ostvarili su svoje prve pobede u boks mečevima. Veliko hvala bokserskom klubu „Sloven“ na čelu sa trenerom Jovičić Zoranom na gostoprimstvu i na pomoći. Sa njima imamo dugogodišnju saradnju i drago mi je da se ona i u ovoj godini nastavlja. – istakao je trener kik boks kluba “Top Fighter” iz Subotice, Alen Heralić i dodao da će njegovi borci svoj naredni nastup imati krajem meseca na Evropskom kupu u kik boksu i “Ligi Nade” u tajlandskom boksu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio