Nakon 27. kola SLS sva tri boda odoše Expresom u Niš

U Subotici je juče, 19. marta odigrana utakmica 27. kola Mocartbet Superlige Srbije između domaćina, FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i gostujuće ekipe, FK “Radnički“ iz Niša. Konačni rezutat utakmice bio je 1:0 za Radnički.

Šef stručnog štaba FK „Radnički“ iz Niša, Dragan Šarac izjavio je, nakon utakmice, da je ista bila veoma teška.

Prvih 10-15 minuta Spartak je bio bolji i kvalitetniji, imao je jednu stopostotnu šansu glavom koju nisu iskoristili. Posle toga smo se probudili, iz polukontri i kontri pretili smo i uspeli da postignemo gol. Mislim da se vodila „rovovska“ borba između dva šesnaesterca koja je na kraju, uz malo sreće, presudila u našu korist. – rekao je Šarac uz čestitke i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri, i zahvalnost Spartaku koji se pokazao kao dobar domaćin.

Trener Radničkog rekao je da su njegovi igrači na utakmici dali svoj maksimum koji je rezultirtao pobednom, nakon dužeg vremena. Ova pobeda vratila je pozitivnu energiju u ekipu koja će Radničkom svakako biti potrebna u narednoj utakmici protiv ekipe Čukaričkog iz Beograda.

Nama je ovo treća utakmica kući, u 7 dana i nismo postigli nijedan gol a u tri utakmice možda smo dva puta šutnuli loptu do gola. Radnički je svoju šansu iskorisatio, mi našu, jednu jedinu koju smo imali, nismo. Ne zameram mojim igračima ništa, dali su svoj maksimum. Jednostavno, mi smo bezopasni kada nas protivnička ekipa spusti u srednji blok gde nas čekaju oni na kontre, tu gde smo mi najjači. – izjavio je Ljubiša Dunđerski, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ uz poruku da njegov tim nastavlja da ide dalje, uzima bodove i daće sve od sebe da ostane u ligi.

Narednu šansu da iskaže svoj kvalitet, FK“Spartak Ždrepčeva krv“ imaće u subotu, 01. aprila kada gostuje u Kragujevcu, protiv ekipe „Radnički 1923“, u duelu 28. kola Mocartbet Superlige Srbije.

Naslovna foto: Mikiko Ishikawa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio