Novi repertoar u subotičkim bioskopima

U svim subotičkim bioskopima na programu je novi repertoar fimova koji bi mogli privući vašu pažnju i ubediti vas da sa kesom kokica i dobrim raspoloženjem sednete u jednu od bioskopskih sala i odlutate u svet filma.

U bioskopu Eurocinema, u terminu od 17 časova, do 8. marta prikazuje se najnovija animirana avantura „Baš je super“, priča o devojčici koja veruje u super heroje. Termin od 19 časova rezervisan je ljubitelje romantike i slatkih filmova kada možete pogledati najnovije holivudsko ostvarenje „Ne daj Bože brak“, romantičnu komediju u kojoj igraju Dajan Kiton, Ričard Gir, Suzan Sarandon i Ema Roberts. Za one koji vole malo više akcije, neizvesnost i čelične pesnice, od 21 čas prikazuje se film „Krid III“, nastavak sage o sinu čuvenog boksera Apola Krida. Vredi napomenuti da se u trećem delu Silvester Stalone u ulozi Rokija Balboe, Kridovog prijatelja i trenera, neće pojavljivati. Ljubitelji horora tokom vikenda, u terminu od 23 časa, ponovo imaju priliku da pogledaju priču o smrtonosnom medi i njegovim prijateljima „Vini Pu: Krv i med“. U danima vikenda termin od 11 časova rezervisan je za animiranu avanturu „Moja vila šeprtlja“.

Art bioskop Lifka u svoje bioskopske stolice poziva sve ljubitelje sedme umetnosti jer se u terminu od 17 časova prikazuje američki film “Lil, Lil, krokodil”. Reč je o delu koje je zasnovano na književnom serijalu Bernarda Vabera i predstavlja kompjuterski generisanu, animiranu, muzičku komediju. Od 19 časova možete pogledati komediju “Čovek po imenu Oto”, priču o mrzovoljnom komšiji kojem ceo svet smeta. Glavna uloga poverena je Tom Henksu i to je dovoljan razlog da pogledate ovaj film i dobro se nasmejete. Od 21 čas prikazuje se uzbudljiv akcioni film “Brzina metka” a glavne uloge tumače oskarovci Bred Pit i Sandra Bulok. Iz Art bioskopa Lifka poručuju da se uskoro mogu očekivati i filmovi: “Čovek iz podruma”, “Spajdermen: Put bez povratka”, “France” i “Zaljubljena Anais”.

Palićki bioskop Abazija svojim posetiocima takođe je pripremio uzbudljiv repertoar najnovijih filmova. Od 18 časova možete pogledati najnoviju romantičnu komediju “Ne daj Bože brak” koja je okupila neke od najpoznatijih holivudskih imena, a od 20 časova i 15 minuta prikazuje se treći deo bokserske avanture “Krid III”. U danima vikenda repertoar bioskopa je proširen pa se od 12 časova prikazuje i animirani film za mališane, “Moja vila šeprtlja”, od 14 časova pogledajte animiranu avanturu “Vatreno srce”, od 16 časova prikazuje se novi animirani film “Baš super” a od 18 časova na programu je Marvelov super junak “Antmen i Osa: Kvantumanija 3D”, na mađarskom jeziku.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio