Od 30. marta podela besplatnih tipskih kanti u Čantaviru

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane mesne zajednice „Čantavir“ da će od danas, 30. marta pa do petka 28. aprila, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“, Subotica obavljati podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela tipskih posuda će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30 časova. Iz JKP “Čistoća i zelenilo” poručuju da je potrebno da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. Apeluje se na sve građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji „Kluba penzionera“ Čantavir, ul. Bolmanska b.b. radnim danima, u periodu od 30. marta do 28. aprila, u vremenu od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu počevši od 01. maja, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom- usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Prvi račun će stići u junu 2023. godine.

Odvoženje otpada i smeća sprovodiće se, za prvi deo Čantavira, gledano iz pravca Subotice, do Topolskog i Senćanskog puta, svakog utorka, počevši od 09. maja u vremenu od 06 do 14 časova. Za drugi deo Čantavira, od Topolskog i Senćanskog puta, pa sve do Bačkog Dušanova, smeće će se odvoziti svake srede, počevši od 10. maja tekuće godine u vremenu od 06 do 14 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio