Podela bodova u Subotici nakon 26. kola Super lige Srbije

Utakmica 26. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina, FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i gostujuće ekipe „ FK „Mladost GAT“ iz Novog Sada završena je nerešenim rezultatom, bez golova, koji je timovima doneo po jedan bod.

Novoizabrani trener FK „Mladost GAT“ iz Novog Sada istakao je da je podela bodova na današnjoj utakmici bila najrealniji rezultat s obzirom na igru obe ekipe. – Raduje me što se ekipa malo trgla i što im se vratilo samopouzdanje. Danas mislim da smo dobro zatvorili utakmicu, kako mi tako i Spartak, da se utakmica više vodila na sredini terena gde je bilo više duela. Milim da nismo imali neke stopostotne šanse zbog kojih bi mogli da žalimo, meni žal ostaje zadnja kontra gde smo imali 3 na 1 situaciju, gde je Babić odigrao i gurnuo loptu sa desne strane. Mislim da bi išli sami na njihovog golmana, on je tu napravio potez više i nije uspeo ali da smo pobedili mislim da bi bilo nerealno. Ovako je podela poena realan rezultata – rekao je Lalatović i naglasio da mu u daljem radu sa svojom ekipom predstoji puno posla, a za sledeću utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca već se pripremaju.

– To je odličan tim gde gde sam ja i bio, ostavio sam ih u ligi, sad mi oni dolaze u goste. – izjavio je Lalatović uz čestitke igračima večerašnje utakmice, timu Spartaka i Mladosti GAT.

Šef Spartakovog stručnog štaba, Ljubiša Dunđerski takođe je smatrao da, kada se sumira cela utakmica, najrealnije je bilo da se podele bodovi.

Mislim da je preterana želja za osvajanjem tri boda pomalo okovala noge mojoj ekipi danas. Desilo se i to čega smo se pribojavali, poznavajući kolegu, znali smo da će on da utegne svoju ekipu i da će nas namestiti u srednju zonu. Nismo našli rešenje, pogotovo u prvom poluvremenu, da dođemo do neke organizovane igre. Drugo poluvreme smo bacili karte na neki konfuzni fudbal  hteli smo da uzmemo 3 boda, nije se desilo. – istakao je Dunđerski uz ocenu da je možda jedan od 5-6 šuteva mogao Spartaku doneti gol ali su svi išli daleko.

Zaslužen bod i GAT-u i nama, idemo dalje i okrećemo se ka sledećoj utakmici da što pre uzmemo bodove koji su nam neophopdni za prolazaka. – rekao je trener FK „Spartak Ždrepčeva krv, Ljubiša Dunđerski.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio