Spartak ispao iz Kupa Srbije sa jednim golom u mreži

Juče je u Subotici odigrana odložena utakmica osmine finala Kupa Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Napredak“ iz Kragujevca koja je završena rezultatom 1:0 za gostujuću ekipu.

Prema rečima Dragana Perišića, šefa stručnog štaba FK „Napredak“ iz Kragujevca, najvažniji detalj utakmice bile je prilike da se iskoriste situacije.

rptnboz

Najvažnija mi je reakcija mojih igrača. Posle prethodne utakmice u Kragujevcu rekao sam da nisam bio zadovoljan, ovog puta oni su sa svojim stavom željom uspeli da se izbore za pobedu. Nije možda utakmica bila prelepa za gledanje jer nije bilo puno šansi, meni je drago da smo uspeli da iskoristimo šansu na početku utakmice a još draže mi je da smo uspeli da sačuvamo netaknutu mrežu i pobedimo. – izjavio je Perišić po završetku utakmice.

Šef sturčnog štaba FK „Spartak“ Ljubiša Dunđerski pohvalio je svoje igrače koji su juče zaigrali na terenu gradskog stadiona.

rptnboz

Bez obzora da li je bilo rotacije ili ne, od kada sam postao šef stručnog štaba rekao sam da imam 31. igrača koji je licenciran i meni su svi isti. – naglasio je Dunđerski i dodao da su Spartakovi fudbaleri dali sve od sebe ali nisu iskoristili svoje šanse.

Manjak koncentracije možda se desio baš kod tog gola Šarića. „Napretku“ želim sreću u daljem takmičenju Kupa a mi se okrećemo utakmici koja nam je mnogo bitna u nedelju, i nadam se da ćemo izaći karakterno kao danas i osvojiti sva tri boda. – poručio je Dunđerski aludirajući na predstojeću utakmicu 27. kola Mocartbet Superlige Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK“ Radnički“ iz Niša koja će se u nedelju 19. marta igrati u Subotici.

Početak utakmice zakazan je za 15 časova.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio