Spartak samouvereno dočekuje Mladost u potrazi za sva tri boda u ovom kolu

Borba za bodove i plasman na tabeli Mocart Bet Superlige Srbije se nastavlja, a u predstojećem 26. kolu, domaćin FK „Spartak Ždrepčeva krv“ dočekuje FK „Mladost GAT“ iz Novog Sada. Utakmica će se igrati u subotu , 11. marta na Gradskom stadionu u Subotici, sa početkom u 18 časova.

U poslednjih par utakmica uradili smo neke pozitivne i dobre stvari i pohvalio bih naše igrače koji su se izdigli iz „teške situacije“. Bitno je da su verovali u nas koliko smo i mi verovali u njih. – ističe pomoćni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“, Savo Pavićević uz ocenu da su Spartakovi fudbaleri poslednje tri utakmice izneli „momački i profesionalno“.

Trebalo nam je da se ovako nešto desi, jer ova ekipa može mnogo više i vredi mnogo više, a sadašnja igra predstavlja pravu sliku Spartaka. Međutim, ne bih voleli da momci „polete“, samo smo utabali stazu koja treba da nam donese nešto dobro, tek smo počeli, pred nama je mnogo teškog rada i teških utakmica. – poručuje Pavićević uz zaključak da je svaka utakmica teška za sebe i predstavlja novo dokazivanje i borbu.

Mladost GAT je dobra ekipa koja igra dobar fudbal, ekipa koja malo više nema sreće u odnosu na to koliko zaslužuju. Mi smo maksimalno skoncentrisani samo na sebe, momci treba da sklone sve sa strane i shvate koliko je ova utakmica bitna. Protiv GAT-a nas čeka zaista jako teška utakmica ako ne budemo pravi i ako ne budemo ušli u igru kao što smo ušli u drugo poluvreme protiv TSC-a, ili drugo vreme protiv Novog Pazara kada smo svi bili kao jedan. Moramo da prokrvarimo na utakmicu jer jedino tako možemo osvojiti tri boda koja su za nas jako bitna. – kaže optimistično Spartakov pomoćni trener, uz nadu da će u sutrašnjoj utakmici domaći tim osvojiti sva tri boda i ući u još mirnije vode.

Iste želje deli i prvotimac David Dunđerski koji kaže da se niko od fudbalera ne zavarava bodovnim saldom. – Moramo izaći jako skoncentrisano da bismo sproveli sve zamisli koje su pred nas postavili šefovi jer je to jedini put kojim možemo stići do našeg cilja. Izlazimo iz mini ciklusa od ti dobra rezultata i sa pravom se nadamo da sutra možemo uzeti tri boda. – poručuje Dunđerski.

Zajedništvo ekipe oseti se i u izjavi Spartakovog fudbalera gde, u osvrtu na ukatmicu u Kruševcu, kaže da su svi igrači igrali očekujuće kao ekipa.

Ne ide ceo kredit na mene, Miša golman je izašao pravovremeno, Marko Bugarin je na vreme uklizao, ceo splet okolonosti doveo je do prilike kad smo pokazali da smo pravi. – nesebično je istakao Dunđerski.

Nadamo se da će svi navijači subotičkog Spartaka izaći na Gradski stadion da podrže svoje fudbalere, jer im podrška navijača, kako kažu, veoma znači.

Gledaoci mogu da očekuju maksimalno motivisne igrače koji će borbeno izaći po tri boda. Ako ostvarimo dobar rezultat, nadamo se zasluženom aplauzu pa da zajedno svi slavimo. – poručuje Pavićević uz podsećanje da se utakmica protiv Mladosti igra u subotu, 11. marta, sa početkom u 18 časova..

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio