Spartak u Kruševac ide po tri boda sa „drugom“ ekipom?

Bitke za bodove u Mocart bet Superligi Srbije nastavljaju se, a u predstojećem 25. kolu FK „Napredak“ iz Kruševca ugostiće subotički „Spartak“. Utakmica se igra sutra, 05. marta na stadionu „Mladost“ u Kruševcu a početak je zakazan za 16 časova.

Igra FK „Spartak Ždrepčeva krv“ krenula je uzlaznom linijom još od duela sa ekipom FK „TSC“ iz Bačke Topole, preko pobede nad ekipom FK „Novi Pazar“ a iz stručnog štama subotičkog kluba nadaju se da će se ovaj dobitni niz nastaviti i u Kruševcu.

Ono što nas zabrinjava, juče smo odradili trening sa 11, 12 igrača, imamo veliki problem stomačnog virusa i gripa, i veliko je pitanje ko će uopšte ići na put, ali koga nema bez njega se mora – kaže pomoćni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Savo Pavićević, ali dodaje kako je siguran da će, ko god da ode u Kruševac, dati svoj maksimum za ostvarenje pozitivnog rezultata.

U oceni protivničke ekipe, Pavićević ističe da je FK „Napredak“ dobra ekipa koja protivnika uvek dočeka u dobrom raspoloženju.

U zadnje dve utakmice protiv Gata i Radničkog, uzeli su maksimalni broj bodova, a dobro su reagovali i na novog trenera, igraju dobro i čvrsto. Sutra nas čeka težak posao, verujemo da će ko god da izađe, biti maksimalno skoncentrisan i očekujem da se vratimo neporaženi iz Kruševca ili da osvojimo 3 boda. – zaključuje Pavićević uz podsećanje da je Spartak, u utakmici protiv Novog Pazara, izdigao igru na maksimalno pozitivan nivo, izdejstvovao 3 boda na timski rad i da je to model kako treba da izgledaju i da vode sebe kroz utakmnice.

Sličan utisak o dobroj, pozitivnoj atmosferi i saradnji unutar tima imao je i golman „Spartaka“ Mišo Dubljanić.

Nismo imali puno vremena za pripremu, vjerujem ako ponovimo utakmicu priotiv Novog Pazara da ćemo se vratiti kući sa pozitivnim rezultatom. Bitno je da djelujemo kao tim, da smo zajedno i da ispunimo sve ono što šef traži od nas. – poručuje Spartakov golman čija će mreža u duelu protiv FK „Napredak“ nadamo se ostati netaknuta.

FK „Spartak Ždrepčeva krv“ u Kruševcu nastupa bez suspenzija i kazni, ekipa je puna pozitivne energije, pitanje je samo koliko će bolest i grip učiniti svoje.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio