Spartak u nedelju na svom terenu protiv Radničkog iz Niša traži sva tri boda

Veoma bitna utakmica 27. kola Mocartbet Superlige Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK“ Radnički“ iz Niša igraće se u nedelju,19. marta, na Gradskom stadionu u Subotici. Početak utakmice zakazan je za 15 časova.

Za nas je to jedna od najbitnijih utakmica u ovom delu sezone. Niš je jedna kvalitetna ekipa koja u svojim redovima ima jedne jako dobre igrtače, individualce. Otprilike znam ih sve, tamo sam bio saradnik Radolsavu Bataku, zajedno sa Zortanom Repcem ostvarili smo dobre rezultate i, poznavajući ekipu, znam da je sigurno to jedna kvalitetna ekipa. Međutim mi smo jedan tim koji će u nedelju sigurno izaći maksimalno jako, drago mi je da su momci, posle Kupa i Napredka, radili jako dobro, svi smo zadovoljni kako se oni ponašaju i vidimo da su svi pozitivno naelektrisani i da jedva čekaju da počne utakmica u nedelju. – izjavio je pomoćni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Savo Pavićević pred utakmicu sa ekipom Radničkog iz Niša i dodao da poštuje protivnički tim ali da je ubeđen kako će Spartak pokazati sav svoj kvalitet koji ima.

Možda malo više nemamo sreće ali Bože moj, ne možemo da se vraćamo na ono što je bilo. Ubeđen sam da ako izađemo kao ekipa gde će svaki pojedinac dati 100%, da ćemo iz ove utakice izaći sa pozitivnim rezultatom, kao pobednici. Mi u nedelju idemo na tri boda – poručio je Pavićević.

U osvrtu na utakmicu sa GAT-om, Savo Pavićević kaže da su svi očekivali mnogo više ali da je utakmica bila i psihički i fizički teška.

Momci su bili nezadovoljni posle utakmice, sa trenerske strane moramo da ih vratimo na put. Verujemo da će utakmica biti dobra, na treninzima rade sve ono što tražimo od njih i to nam daje pravo da ćemo osvojiti sva tri boda. – istakao je Spartakov pomoćni trener.

Jovan Marinković je igrač koji se u januaru ove godine priključio Spartaku.

U nedelju nas očekuje možda najvažnija uzakmica do sada. Protivnik je, bez obzora što su možda u nekoj krizi rezultata, sigurno jako kvalitetna ekipa. Ali gledamo samo sebe, pripremamo se dobro i ukoliko budemo ispoštovali dogovor sa treninga siguran sam da pobeda neće izostati. Ova pobeda bi nam značila puno i u nastavku prvenstva. Utakmica sa GAT-om je bila teška, nadamo se da će Radnički hteti da igra fudbal, radili smo puno na sebi i nadam se da ćemo utakmicu uvesti u naš tok. – izjavio je Spartakov prvotimac.

Što se tiče igrača koji i dalje ne mogu da igraju, Pavićević je izjavio da se Vidović još uvek vraća posle teške povrede, Hrstić se priključio i sem teških povreda Mitrovića i Šćepanovića, tim je kompletan a to je i razlog zbog kog se svi nadaju da će Subotičani u nedelju, od 15 časova, doći na Gradski stadion da po lepom, proletnjem danu podrže svoj tim i navijaju za Spartak u ovoj odlučujućoj utakmici.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio