U 1/8 finala Kupa Srbije Fk Spartak dočekuje kruševački Napredak u sredu 15. marta u 19 časova

Odložena utakmica osmine finala Kupa Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Napredak“ iz Kragujevca konačno se igra sutra, 15. marta, na Gradskom stadionu u Subotici, a početak je zakazan za 19 časova.

Ovo je poslednja od zaostalih utakmica jer su prethodne dve odigrane još tokom novembra protekle godine. U susretu pre 10 dana, u sklopu 25. kola Mocart bet Superlige Srbije, utakmica između ova dva tima završena je rezultatom 1:1.

Tada smo se uverili da je FK „Napredak“ jedna dobra kompaktna ekipa koja u svojim redovima ima jako dobre individualce. Odigrali smo tada jednu jako dobru utakmicu i mislim da smo po šansama mogli i više od jednog osvojenog boda, ali smo se iz Kruševca vratili zadovoljni. Nadam se da ćemo sutra ostvariti pobedu i proći dalje. – izjavio je Savo Pavićević, pomoćni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“ dodajući da je, na osnovu planova stručnog štaba moguće da će doći do promena među igračima i da će predstojeća utakmica biti sjajna šansa za neke mlađe prvotimce da se dokažu.

Kroz treninge smo probali neke stvari, a šansu će možda dobiti neki igrači koji su imali manju minutažu kroz prvenstvo, ali to ne menja stvar, nama je ova utakmica veoma bitna i sigurno je da idemo na pobedu. – poručio je Pavićević.

Iskusni vezni igrač Spartaka, Janko Tumbasević poručio da on i njegovi saborci u timu idu na pobedu.

Verovatno nas očekuje drugačija utakmica od one u prvenstvu jer je drugačije i takmičenje, ali igramo kući i daćemo sve od sebe da prođemo dalje u Kupu. – zaključio je Tumbasević.

Sutrašnja utakmica između Spartaka i Napretka biće sjajna prilika i za sve Subotičane da dođu i podrže svoj tim, a razlog više biće i bespatan ulaz na utakmicu koja počinje u 19 časova.

Foto: Mikiko Ishikawa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio