A u Tavankutu podela kanti za odnošenje smeća

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane mesne zajednice „Tavankut“ da će od danas 20. aprila pa do 09. maja tekuće godine ovo Javno komunalno preduzeće obavljati podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela tipskih posuda (kanti) će se obavljati radnim danima od 08 do 14,30 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. JKP “Čistoća i zelenilo” apeluje na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji MZ „Tavankut“ radnim danima od danas, 20. aprila pa do 09. maja tekuće godine, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu počevši od 01. juna tekuće godine, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u julu 2023. godine. Odvoženje otpada putem tipske posude (kante) će se sprovoditi svakog ponedeljka, počevši od 15. maja. Do tada, smeće će se odvoziti putem tipske vreće (žuti džak) ustaljenom dinamikom.

 

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio