Fk Spartak Žk remizirao u Kragujevcu

U 28. kolu Mocart Bet Superlige Srbije, u subotu, 01. aprila održana je ukatmica između domaćina FK „Radnički 1923“ iz Kragujevca i gostujuće ekipe FK „Spartak Ždrepčeva krv“ iz Subotice, a konačni ishod utakmice bio je remi, 2:2. Utakmica je igrana u veoma lošim uslovima, na nakvašenom terenu stadiona „Čika Dača“.

Spartak je prvi put imao šansu u 32. minutu kada je, nakon kornera, Šumura pogodio prečku. Već u prvom narednom napadu Spartak je uspeo da postigne svoj prvi gol i postavi rezultat na 1:1. Posle šuta Stanića iz velike daljine lopta je završila u golu Radničkog. Drugo poluvreme, Spartak je igrao još bolje i dominantnije, rezultat od 2:1 postignut je zahvaljujući kapitenu Nikoli Srećkoviću koji je pogodak ostvario zahvaljujući brzoj i preciznoj akciji Subotičana. Spartakova prednost ostala je sve do 77. minuta kada je Radnički 1923. izjednačio rezultat.

Bila je ovo prva utakmica Spartaka pod vođstvom novog trenera Milana Milanovića u kojoj je subotički klub osvojio težak i vredan vredan bod u borbi za opstanak u Superligi. Naredna utakmica 29. kola igra se u Subotici, u sredu, 05. aprila kada će Spartak Ždrepčeva krv ugostiti Crveni zvezdu iz Beograda.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio