Odvoženje komunalnog otpada od 2. maja u Čantaviru i Višnjevcu

Obaveštavaju se građani MZ „Čantavir“ da će Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica početi odvoženje komunalnog otpada.

Za prvi deo Čantavira, gledano iz pravca Subotice, do i zaključno sa Topolskim i Senćanskim putem, smeće će se odvoziti svakog utorka, počevši od 02. maja, u vremenu od 06 do 14. časova. Za drugi deo Čantavira, od Topolskog i Senćanskog puta, pa sve do Bačkog Dušanova, smeće će se odvoziti svake srede, počevši od 03. maja, u vremenu od 06 do 14 časova.

U mesnoj zajednici „Višnjevac“ odvoženje komunalnog otpada će se obavljati svakog utorka, počevši od 02. maja, u vremenu od 06 do 14 časova. Kada je u pitanju mesan zajednica “Bačko Dušanovo”, odvoženja komunalnog otpada iz ovog naselja obavljaće se svake srede, počevši od 03. maja, u vremenu od 06 do 14 časova.

U danima predstojećeg državnog praznika Prvog maja odvoženje komunalnog otpada iz domaćinstava odvijaće se po izmenjenom režimu. Ponedeljak 01. maj biće neradni dan, kao i utorak 02. maj, izuzev za MZ „Čantavir“, gde će se smeće odvoziti iz prvog dela naselja (gledano iz pravca Subotice) do i zaključno sa Topolskim i Čantavirskim putem, kao i za MZ „Višnjevac“. Blagajna preduzeća tokom oba dana državnog praznika, Prvog maja neće raditi.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio