Počela sezona iznajmljivanja bicikala „Subajk“

Ovogodišnja, trinaesta sezona za iznamljivanje bicikala “Subajk” otovorena je danas, 21. aprila. Građani i turisti koji borave u Subotici mogu da iznajme gradski bicikl na jednoj od pet postojećih lokacija: kod bazena na Prozivci, na parkingu iza Otvorenog univerziteta, u Dudovoj šumi kod Hale sportova, kod “Male gostione” na Paliću i u MZ “Mali Bajmok”, kod Buvljaka. Radno vreme stanicaje svakoga dana od 7 do 20 časova.

Vraćanje bicikala nije vremenski ograničeno, a iznajmljivanje bicikala je moguće samo uz registraciju korisnika. Registraciju, odnosno preuzimanje Subajk kartice se može obaviti na blagajni Preduzeća, uz prikaz lične karte ili pasoša, u ulici Đure Đakovića 23/II. Radno vreme blagajne je od 7 do 17 časova radnim ranima, odnosno subotom od 7 do 14 časova. Trošak izrade je jednokratan i kartica važi neograničeno. Dopunu kredita na kartici, korisnik može izvršiti na blagajni Preduzeća JKP “Parking” Subotica ili na samoj stanici Subajk-a, prateći uputstvo.

Cene iznajmljivanja bicikala i izrade korisničke kartice su sledeće, izrada korisničke kartice je 500,00 dinara, iznajmljivanje bicikala u trajanju od 60 minuta je 20,00 dinara a dnevno iznajmljivanje bicikala je 100,00 dinara.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio