Podela tipskih kanti na Šupljaku sledeće nedelje

JKP „Čistoća i zelenilo“ obaveštava građane mesne zajednice „Šupljak“ da će od utorka 18. aprila do utorka 25. aprila tekuće godine ovo Javno komunalno preduzeće obavljati podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela tipskih posuda (kanti) će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. JKP „Čistoća i zelenilo“ apeluje na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji MZ „Šupljak“ radnim danima u periodu od  18. do 25. aprila, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu počevši od 01. maja tekuće godine Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u junu 2023. godine. Odvoženje otpada će se sprovoditi svakog utorka, počevši od 09. maja. Do tada, smeće će se odvoziti putem tipske vreće (žuti džak) ustaljenom dinamikom.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio