Prijem karatista „Spartak Enpi“ kod gradonačelnika Subotice Stevana Bakića

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić ugostio je u četvrtak, 13. aprila članove karate kluba „Spartak Enpi“ koji su pod okriljem Šotokan karate saveza Srbije predstavljali naše boje na Evropskom prvenstvu za crni i braon pojas i Kupu Evrope do plavog pojasa, u Italiji. Na takmičenju je učestvovalo više od 1000 takmičara iz 19 evropskih zemalja od kojih su 18 članice EU.

Subotički Karatisti osvojili su 4 zlatne, 4 srebrne i 7 bronzanih medalja na prvenstvu Evrope, kao i 9 medalja na Kupu.

Postigli su fantastičan uspeh i mnogo više nego što se očekivalo. Sve je to rezultat vrhunskog rada ljudi koji vode karate klub „Spartak Enpi“, nekadašnjih šampiona, a sada vrhunskih trenera na čelu sa Miloradom Ćopićem – izjavio je Bakić čestitavši svim takmičarima ovog kluba na rezultatima koje postižu uz nadu da će se niz medalja nastaviti i na Svetskom prvenstu u Grčkoj koje će se održati u septembru.

Glavni trener karate kluba „Spartak Enpi“ Milorad Ćopić zahvalio se takmičarima i ostalim trenerima uz podsećanje da je uspeh rezultat kontinuiranog rada svih generacija, od poletaraca do seniora, koji traje još od 1996. godine. Danas ovaj klub broji preko 200 članova.

O utiscima sa ova dva takmičenja govorili su Anastasija Bobić, Vladan Grbić, Ema Kopilović, Luka Boroš i Tadija Todorović. Svi osvajači medalja ističu da su vredno vežbali, da je organizacija takmičenja bila odlična i da će se i dalje truditi da osvajaju medalje na prestižnim takmičenjima.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio