Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava ove nedelje na Bikovu, Kelebiji i u Verušiću

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi se u mesnim zajednicama “Bikovo”, “Verušić” i “Kelebija”.

Kontejneri za odvoženje otpada dva dana će biti postavljeni u MZ “Bikovo”, danas 24. aprila postavljeni su na uglu ulica Đ. Đakovića i Dalmatinske, na uglu ulica Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, kod crkve i na Gabriću – na uglu ulica 10. i 11. nove,  a sutra 25. aprila nalaziće se na uglu ulica Đure Đakovića i Kosmajske, u Lamić kraju i u naselju Kongo. Odvoženje otpada u MZ „Verušić“ sprovodi se u sredu, 26. aprila, a kontejneri će biti postavljeni kod doma MZ „Verušić“ na Čantavirskom putu, u naselju Šištak naspram Srednje ulice, preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća i na Žedničkom putu – kod autobuske stanice, posle Radine kafane „BODA“.

Pročećno čišćenje ove nedelje završava u MZ „Kelebija“, a kontejneri za odvoženje kabastog otpada biće postavljeni u četvrtak 27. i u petak 28. aprila, na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, na uglu Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića, kod škole.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio