Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada u Maloj Bosni, Mišićevu i Bajmoku

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi se u mesnim zajednicama “Mala Bosna”, “Mišićevo” i “Bajmok”.

U mesnoj zajednici “Mala Bosna” kontejneri za odvoženje kabastog otpada postavljeni su u utorak, 18. aprila kod prodavnice, u Ulici Subotička 12, zatim u istoj ulici, kod broja 65, kod stadiona, preko puta hangara, na sredini ulice Vladimira Nazora, u Kucura centru i kod otkupne stanice Kaponja. Akcija se u sredu, 19. aprila seli u mesnu zajednicu “Mišićevo”, a kontejneri za prikupljanje otpada biće postavlljeni na sredini Sarajevske ulice, kod Doma mesne zajednice, i na sredini Karlovačke ulice. Poslednja dva dana, 20. i 21. aprila, akcija se nastavlja u mesnoj zajednici Bajmok, a kontejneri za prikupljanje odvoženje kabastog otpada, dva dana biće postavljeni kod Doma na Rati, i u Ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice “Dom”.

Po jedan dan, tačnije 20. aprila, kontejneri će se nalaziti na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice “Sakal” na ulazu u Bajmok i u Stanišićkoj ulici kod mlina, a 21. aprila, kontejneri za otpad biće smešteni kod Poleta, na uglu ulica Pačirski put i Duža Đerđa i pre pijace, na raskrsnici.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio