Spartak protiv Zvezde traži bodove „spasa“

U okviru 29. kola Mocart bet Superlige Srbije, domaćin utakmice, FK “Spartak Ždrepčeva krv” dočekuje gostujuću ekipu FK “Crvena Zvezda” iz Beograda. Utakmica se igra sutra, 05. aprila na Gradskom stadionu u Subotici, a početak je zakazan za 18 časova i 45 minuta.

Sutra igramo sa Zvezdom, ekipom koja je prva i imamo zadatak da se izborimo za bodove koji su nam preko potrebni u borbi za opstanak. Igrači su spremni i raspoloženi, ne treba im posebna motivacija kada se igra sa Zvezdom, ubeđen sam da ćemo dati svoj maksimum. Siguran sam da ćemo pružiti jednu optimalnu, dobru igru i da ćemo završiti sa dobrim rezultatom. – izjavio je šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” Milan Milanović uz ocenu da sutrašnja utakmica ipak neće biti meč odluke.

Imamo ovu utakmicu i još 8 posle toga. Igrati protiv Zvevde nije “nažalost”, igramo “na sreću” jer kad se igra protiv Zvezde i velikih klubova uopšte, to predstavlja praznik, biće puno gledalaca i navijača, stvoriće se prava sportska atmosfera i ja sam ubeđen da će to odgovarati našim igračima pa će i oni odigrati dobro. – zaključio je Milanović.

Novi trener Sparkata takođe smatra da trenutni tim ima mnogo potencijala.

Mnoge Spartakove igrače sam znao i ranije, sada ih vidim na treningu i polako stvaram svoju sliku. Mislim da postoji potencijal u ovoj ekipi što se na momente videlo i u Kragujevcu gde je bilo vrlo lepih akcija. Mislim da to potvrđuje moje mišljenje. – poruka je šefa stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv”, Milana Milanovića.

Kapiten plavo-belog tima nije krio svoje uzbuđenje ali i odlučnost pred sutrašnju utakmicu.

Sutra nam dolazi najbolja ekipa u našoj državi, oni su maltene titulu već i osvojili. Mi smo u situaciji da ne možemo da biramo utakmice, izaći ćemo sutra da učinimo sve da ostvarimo pozitivan rezultat. Koji god protivnik da dođe mi moramo da tražimo bodove “spasa”. – istakao je prvotimac, Nikola Srećković koji će zajedno sa svojim timskim kolegama te bodove pokušati i da pronađe na sutrašnjoj utakmici.

Zvezda jeste favorit na papiru ali mi ćemo izaći da uradimo sve da izvučemo neki pozitivan rezultat iz utakmice. – poručio je Srećković.

Ako još ima onih koji nisu kupili katru za sutrašnju utakmicu Spartaka i Crvene Zvezde, priliku da to učine imaju još sutra, u prostorijama JKP “Stadion”, u Ulici Ferenca Sepa 3, od 7 do 12 časova ili na blagajni stadiona od 16 časova. Cene karata su za zapad 450 dinara, za istok 400 dinara, za sever 250 dinara i za jug 400 dinara, a cena ulaznice za decu do 5 godina je 150 dinara za zapad i za istok.

Interesovanje je veliko pa molimo naše gledaoce da se na stadionu pojave malo ranije kako bi izbegli potencijalne gužve. Kapije stadiona otvaraju se u 16 časova i 45 minuta. – kaže Olja Mijailović, PR menadžer FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio