Spartak sa četiri gola u svojoj mreži ispratio Crvenu Zvezdu za Beograd

Utakmica 29. kola Mocart bet superlige Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Crvena Zvezda“ završena je rezultatom 4:1 u korist gostiju.

U svom obraćanju nakon utakmice, trener „Crvene Zvezde“ Miloš Milojević zahvalio se FK „Spartak Ždrepčeva krv“ na  korektnoj igri, gostoprimstvu i na dobro pripremljenom terenu.

Što se tiče same utakmice, dobro smo je otvorili, imali smo dobre distance, nakon izgubljene lopte malo nam je pao fokus u tom korneru, imali smo i striktnog markera na tom igraču koji nam je dao gol, to su neke stvari koje ne smeju da se dese ali imali smo dobru energiju. Mislim da je Spartak bio kompetativan sve dok nismo postigli treći gol, da su bili u utakmici, da je to bila jedna prvoligaška utakmica gde mogu iz kontre da vas ugroze, da dođe do 2:2, da bude više tenzije, a onda je individualni kvalitet Kangwe presudio sa tim pogotkom sa distance tako da smo mogli da damo prostora i mlađim igračima, da malo odmorimo ove iskusnije i da privedemo utakmicu kraju. – poručio je Milojević uz dodatak da je, osim sa par sitnica koje treba popraviti, u globalu zadovoljan utakmicom i nosi pozitivan utisak iz Subotice.

Šef Spartakovog stručnog štaba, Milan Milanović čestitao je crveno belima na sinoćnjoj, zasluženoj pobedi.

Ne može se biti zadovoljan sa četiri primljena gola ali ja opet vidim neki potencijal. Posebno sam zadovoljan sa deset minuta drugog poluvremena, do tog trećeg gola sa skoro 30 metara. Vrlo dobro smo ušli u drugo poluvreme, agresivno i imali smo par dobrih napada, međutim, bilo je nedovoljno za Zvezdu, na kraju krajeva nije naše da se merimo sa ekipama iz gornjeg dela tabele nego da gledamo da prođemo što bolje u utakmicama sa ekipama u „plej autu“ i da izborimo opstanak, to nam je jedini cilj. – istakao je trener Milanović koji je čestitao svojim plavo belim igračima na dobrom zalaganju uz nadu da će  tim Spartaka brzo da se oporavi jer ih već u ponedeljak, 10. aprila očekuje megdan sa FK „Kolubara“ iz Lazarevca.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio