Spartak u subotu u Kruševcu protiv Napretka otvara razigravanje u plej aut skupini SLS

Utakmica prvog kola play-out Mocart bet Super lige Srbije između domaćina, fudbalskog kluba “Napredak” iz Kruševca i gostujuće ekipe, fudbalskog kluba “Spartak Ždrepčeva krv” odigraće se u subotu, 22. aprila na stadionu “Mladost” u Kruševcu. Početak je zakazan za 14:00 časova.

Ekipa “Napretka” završila je na desetom mestu što znači da su drugi u našom delu tabele i prilično su u bezbednijem položaju od nas, međutim to ne mora da znači mnogo po pitanju motivacije, verujem da je i njima tako veliki motiv kao i nama za ovu utakmicu. Verujem da će biti vrlo dobra i vrlo borbena igra. – istakao je šef Spartakovog stručnog štaba Milan Milanović i dodao da se u predstojećim utakmicama neće kalkulisati već Spartak mora da bude spremam za svaku utakmicu i da se izbori za što više bodova.

Najglavnije u ovom play-out – u, pošto se igra sa direktnim protivnicima, jeste da ne gubimo utakmice na strani i po mogućstvu da pobeđujem kod kuće. – naglasio je Milanović.

Svesni smo da nas u Kruševcu očekuje teška i zahtevna utakmica. Dobro smo se pripremali za utakmicu i idemo spremni u Kruševac da odigramo najbolje što možemo i da ostvarimo rezultat. – poručio je prvotimac Spartaka, Aleksa Đurasović.

Na prvu utakmicu play-out – a u Kruševac po rečima glavnog trenera odlazi najjača ekipa koju Spartak trenutno ima, s obzirom na dosta povređenih igrača i na one koji su suspendovani zbog kartona, poput igrača Edmunda Ado i Nikole Srećkovića koji će biti spremi da zaigraju već na sledećoj utakmici, protiv ekipe Javora iz Ivanjice.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio